Lancome Skin Perfecting dan Dubu-dubu

22:23

Assalamualaikum.. nie entry semalam, tp baru mlm nie sempat nak update... kerana sample new Teint Visionnaire Foundation.. Fiza dapat jalan2 kat One Utama dengan akak2 opis..  Kak Ena dan Kak As.. selalunye kalau jln2 ngn En. Hubby jer.. kali nie "freedom".. wah cm lupe diri yer.. takde la.. tak kn nak bawa cik abang pulak kn.. 
Sample tu diberikan untuk pakai dan beri feedback kat page yang kita redeem tu.. Feedback yang menarik akan menerima Lancome Skin Perfecting Makeup Duo yang bernilai RM 450.00.. mahal tu.. 
fiza sharekan kat FB.. korang pun boleh terjah sini https://www.facebook.com/LancomeMY/app_490404704370113
cm nie la page view nye...
harga satu foundation nie tak silap.. RM 155.00.. lupe la...
nie sample yang kami bertiga dapat ikut wane kulit masing.. 
sempat snap2 skit... >_< comel tak kak ton....hihi
Bile dah dapat sample tak tunggu lame.. kami terus nk cari tempat makan nak isi perut yang dah lapar nie.. time tu jam dah hampir 7.30 petang.. Jalan2 sesat.. jalan2 sesat.. hehe.. tiga2 sakit kaki sbb masing2 dah mcm mak datin pegi one utama.. nasib baek kak ena tanye kaunter kat mana Dubu-dubu sbb kak Ena dah pernah datang.. Fiza pulak 1st time nak rase makanan korea nie.. mmg excited...
Restoran Dubu-dubu One Utama
Nie set yang Fiza ambil.. Honey Garlic Bulgogi Beef Set dan Citron Tea 
yang nie Ddukboki spicy rice cake.. mmg terbaek.. rasenye masam, manis dan pedas..
kek beras tu mmg kenyal...
agak2 restoran nie nak amek kami bertiga jd model tak.. hihi..
Fiza mmg akan datang lagi sbb selera makanan korea mmg kene dengan Fiza.. tak sangka makanan dorg mmg sedap.. Pas nie Fiza nak bawa Mr. Hubby pulak pergi.. sbb dia nak sgt mkn kek beras pedas tu..
Lepas dah isi perut.. ktorg jalan2 dulu sebelum balik.. pegi S&J dan HOMES.. kat sini byk barang barang comel.. FM dan keychain la jadi mangsa Fiza.. Kak Ena belanja kami Keychain perempuan Jepun.. mmg comel.. yang tu Fiza akan update dalam koleksi FM dan Keychain bagi bulan September...
cm biase la.. tpt hello kitty di HOMES... 
Fiza beli bekas air HK nak guna kat opis...
Cam biasa.. otw nak balik sesat lagi... mmg serius penat sbb nye maen redah jer... dtg ikut lain, balik tak ingat jalan.. mmg lucu.. last2 terjumpa candylicious..sbb ms datang mmg jumpe kedai nie dan nk masuk.. tp tangguh dulu.. last2 jumpe jugak... Kedai nie boleh dikatakan mcm syurga gula2 dan coklat.. tempat nie kalau budak2 ngk.. mau pokai mak bapak.. hehe...
Decoration mmg terbaek... gula2 HK pun ader tau... 
yang nie Fiza beli.. Belgian Choco.. Buy 1 free 1...
Mmg puas betul jalan, mujur la esok hari minggu.. sampai umah kul 11 malam.. Sian En. Hubby kne tunggu Fiza balik.. hehe.. okay lah.. nak g BW pulak.. selamat malam dan selamat berhujung minggu korang sume.. terima kasih sbb sudi baca.. >_<

You Might Also Like

13 kitty baik hati komen

  1. wah adik...santai nampak..hihi


    klik nuffnang :)

    ReplyDelete
  2. akak tak pernah lagi mencuba masakan korea.. nampak sedap tu fiza.. :D

    ReplyDelete
  3. bestnya shopping fiza...... mama nak jugaaaakkk...........

    ReplyDelete
  4. amboiii.. mkn kat dubu2.. sedap2.. :D

    ReplyDelete
  5. bes ek dubu2 , tringin gak nak pegi... hello kitty pnya brg melambak gila... syok jalan2 dgn kawan2 perempuan kan. memang betol freedom la hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum awak. bestnya jejalan. ehh awak comel sangat! suka tengok. heee dubu2 tu sheila tak pernah makan. hehehhe

    ReplyDelete
  7. syok betol betol jenjalan =) acanelah rsa msakan korean tu ye..orang dh minat korea..mstilah semuanya sdap kn..he3

    ReplyDelete
  8. umairah klu msk candyliciouse tu confirm rabak wallet k.ena nie

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah