Melawat Cocoa Boutique, Penang

11:10

Assalamualaikum..memandangkan ada masa nie, Fiza nk update story weekend baru2 nie.. Mggu lepas Fiza ke utara tanah air kerana ada sedikit urusan peribadi bersama rakan belajar di PALAPES UM dulu (kawan Fiza dan Mr. Hubby).. Destinasi kami nak ke Sg. Petani.. tapi disebabkan bertolak petang, kami ambil peluang untuk menginap di Penang dulu.
Menginap di Hotel Naza Talyya
cantik dan kemas
view mengadap pantai..
Breakfast disediakan...
mmg sedap...
Perjalanan diteruskan pada hari kedua, kebetulan di tepi jalan terdapat Cocoa Boutique, tempat penghasilan coklat dan jugak butik coklat. Kat dlm butik tu tak boleh bergambar, so bergambar kat luar je la..
sempat posing..
Fiza..
Cerita nie tak habis kat sini je tau.. tunggu sambungan yer..Selamat berhujung minggu semua dan selamat bercuti.. terima kasih sbb sudi baca.. >_< 

You Might Also Like

22 kitty baik hati komen

  1. Assalammualaikum..singgah pg fiza..sabar jela mlayan karenah kawan cmtu..best2 nk brjln trus jd x best..

    ReplyDelete
  2. hotelnya cantik fiza, seronok kalian berdua ye, umpama sedang haneymoon.. hihi

    ReplyDelete
  3. akak baca entri fiza pun rasa geram.. ada ke patut dia yang melebih-lebih pula.. memang tak patut macam tu..

    ReplyDelete
  4. sabar je lah dengan orang macam ni..amboi dah macam pegi honeymoon dah..hehehe :)

    ReplyDelete
  5. memang geram dengan orang yang melebih-lebih ni.. fiza sabar je lah.

    ReplyDelete
  6. ni kadok naik junjung namanya . menumpang tapi berlagak tuan ... saya klu org camni , saya bo layan jer . lantak dia la klu nak balik naik bas ... hahahaaa ... lagi brutal saya kan !

    ReplyDelete
  7. errr sabar jela dengan orang camtu kan huh
    pernah juga alami camni tapi diam je tahan je tapi lepas tu memang takde dh keluar dengan orang camni lagi. tak berapa suka.

    tapi hotel tu cantik, view pun cantik :)

    ReplyDelete
  8. hehehehhehe sian fiza
    next time blacklist AB tu yea hehehehe

    ReplyDelete
  9. ish huduh benar perangai. dah la pentingkan diri snri , jenis nak org ikut kepala dia ja .. susah ada kawan mcm ni . yg sonok jadi xsonok

    ReplyDelete
  10. wah cantiknye persekitan hotel tu, mknn pun pergh nampak sedap!
    percutian yg membahagiakan
    salam aidiladha

    ReplyDelete
  11. waaaa... seronok.. jenjalan je keje.. hehe

    ReplyDelete
  12. fuiyoo....menyampah gile dgn si AB tu. haha

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum... tu la kan.. kadang-kadang nak travel ni kene gi yang sama taste.. kalau tak memang spoil mood...

    ReplyDelete
  14. huhu. sabar la yee. cantikla hotel dia :)

    ReplyDelete
  15. seronoknya tengok kak fiza jalan2 hehe

    ReplyDelete
  16. alahai.. percutian jadi tak seronok kalau ada org mcm tu. ke die tu tak pernah bercuti? hehe

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum fiza. sabarlah ya. insyallah perjalanan awak dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  18. sabar saja la bila jadi macam tu huhuhhu

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum fiza. sabar ye. semua ni ada hikmahnya. happy holiday dear! jangan masam2 muka tauuu :)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah