Buat peminat K-pop - MAMA 2013

17:24

Hari minggu lepas, Fiza duduk depan tv selama 5 jam semata-mata nak ngk award nie.. Mujur sekarang nie wujud satu lagi channel baru iaitu C396 M-Net HD.. Dapat juga Fiza layan anugerah nie.. bagi peminat k-pop.. mmg ternanti-nanti anugerah yang berprestij nie.. Bukan niat fiza nak mengagung-agung kan mereka, tetapi kualiti muzik dorg mmg terbaik... Anugerah di dinamakan MAMA2013.
Dilancarkan pada tahun 1999, ' MAMA ' adalah satu majlis tahunan yang menarik penghibur dari seluruh dunia. Ia bertujuan untuk membawa bersama-sama peminat antarabangsa dan artis muzik budaya dan bahasa yang berbeza pada satu peringkat yang besar dan juga membawa muzik Asia kepada dunia.
Artis yang paling banyak dapat anugerah ialah GD.. Memang terbaik la mamat nie.. dia dah mengalahkan semua artis-artis hebat korea yang lain...
Aktiviti sekitar Red Carpet
A Pink
EXO
SNSD′s Hyoyeon and Seoyeon
Go Joon Hee
Han Ji Hye
Jang Hyuk
Crayon Pop 
G Dragon
Paris Hilton dan Stevie Wonder juga turut hadir bagi penyampaian anugerah dan juga membuat persembahan di majlis nie.. dorg pun turut kagum dengan gaya muzik k-pop yang diterima serata dunia... Just sharing this for all k-popfans.. >_< Annyonghi kasayo...

You Might Also Like

19 kitty baik hati komen

  1. Minat sungguh ye..akak x kenal semua tu kecuali paris hilton hahaa..

    ReplyDelete
  2. xmengikuti sangat so mmg tak tahu...hehee

    ReplyDelete
  3. Kita pun duduk hadap tv, semata mata nak tungu EXO. Hehe :D

    Ylvis pun datang gak kan? What the fox says? Hahaha

    ReplyDelete
  4. hari ni pi tgk channel M tu x de lak . pelik , tetiba hilang ...

    ReplyDelete
  5. sy jarang mengikuti perkembangan kpop nie..tapi kalau tanya anak buah sy mesti dia tau..tapi sy pernah tgk kpop punya performance and sy tak nafikan mmg dorang bagus..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. teringat layan lagu korea ni mase thn 2006 mcm tu. gitu gitu jer, bukan lah fanatik sgt.. layan winter sonata jugak.. tp tu lah, tak 'in' la dengan lilynn.. sekadar dpt baca entry fiza dan tak dapek ler nak komen panjang.. peace :)

    ReplyDelete
  7. akak baru tahu lepas membaca entri fiza.. mesti meriah.. :D

    ReplyDelete
  8. yippiee.. GD my love menang byk hihi.. aefa tgk jugak malam awards ni.. fokus dpm tv hihi

    ReplyDelete
  9. Sya pun tgk..huhu..tgk t.o.p.big bang.trus termimpi2..hehehe

    ReplyDelete
  10. group crayon pop tu mcm dah running man k.ena tgk
    time running man kena pki helmet tu hehehehhehee

    ReplyDelete
  11. rasanya k.ena tgk sekejap jea kot time G-Dragon naik masa red carpet

    pastu umiarah sibuk jea nak tgk kartun

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dari ida
    jemput singghah blgo ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni ye

    ReplyDelete
  13. artikel yang menarik..semoga bermanfaat :)

    ReplyDelete
  14. saya tengok MAMA 2013 ni jugak,hehe...
    GD memang terbaiklah,menang 4 awards! haha :)

    ReplyDelete
  15. wah wah.. mesti pminat k-pop suka tgk kan?.
    licha xfollow sgt benda cenggini.. tapi diorg memang cantik

    ReplyDelete
  16. wahh peminat KPOP mesti suka pekara nie .. :)

    ReplyDelete
  17. shark pn ada tgk ni..
    tp tgk time perfomance jer..
    paling best bila crayon pop dgn ylvis nyanyi..
    hehe..
    comey jer.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah