K-POP Band : EXO Members and Profile

02:22

Assalamualaikum..
Selamat malam... memandangkan malam minggu, mata pun tak mengantuk lagi.. 
Fiza nak buat biodata kumpulan K-pop terkenal.. siapa yang tak kenal EXO kan...
Lagu single pertama EXO iaitu 'Mama' telah memperkenalkan kumpulan EXO.. tetapi nama EXO melonjak naik selepas lagu Growl dan Wolf.. dan memenangi banyak anugerah pada tahun 2013.
Tahun 2011 : Ditubuhkan dengan anggota seramai 12 orang.. ramai kan...
Tahun 2012 : Exo-K dan Exo-M mengeluarkan debut mereka bertajuk 'Mama'
Tahun 2013: EXO berjaya dengan lagu Growl, Wolf dan Miracle in December
Tahun 2014: EXO-K dan EXO-M akan berasingan untuk promosi lagu terbaru mereka 'Overdose'
Anggota EXO terbahagi kepada 2 kumpulan iaitu EXO-K dan EXO-M
Ahli EXO-K
Ahli EXO-M
EXO 2013
EXO 2014
Kalau dah ramai-ramai tu.. mesti la ader yang  Fiza minat sangat-sangat kan.. 
nak tahu sape.. 
SUHO.. 
nak panggil oppa tak bleh sebab dia nie mude lagi...
Kiut dan suwit...
lagi.. 
comel..
baru jer sambut besday dia yang ke-23
Mudenye dia.. huhu..
layan lagu baru dorang.. Overdose

You Might Also Like

11 kitty baik hati komen

  1. wahhhh.. minat gila dengan diaorang ni ahaa. omoo.. jungmyeon oppa :DD
    suhandsome, guardian angel, rich oppa, joonma :DD

    yus ada jugak buat biodata diaorang ni ;DD
    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/04/exo-members-profile.html

    ReplyDelete
  2. Kak Fiza minat orang yang sama dengan adik saya.

    ReplyDelete
  3. K PO la sangatt hehehhee ..
    Ni mesti minat gila2 la ni kan Fiza

    ReplyDelete
  4. Kak fiza minat kpop eh? Hihi. De gak dengar kumpulan exo. Tp tak pernah lg layan lagu2 dia.

    ReplyDelete
  5. Pernah dengar nama kumpulan EXO dan selalu nampak kat news feed Facebook sebab Arol dikelilingi kawan-kawan yang minat Kpop. Tapi Arol tak minat. :D

    ReplyDelete
  6. Zumal suka lagu yang EXO nyanyikan tu :)

    ReplyDelete
  7. xpernah layan sgt lagu EXO.. bru tau fiza minat group ni.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah