Pantai Tok Bali, Pasir Puteh, Kelantan

16:36

Assalamualaikum.. cuaca hari nie mendung je dari pagi dan sekarang nie hujun lebat.. sambil tengok Star King, Fiza pun ambil peluang update entry perjalanan balik kampung mertua di Kelantan.. Salah satu aktiviti keluarga yang kami rancang kali nie adalah ke Pantai Tok Bali, Pasir Puteh.. Perjalanan daripada Tanah Merah ke Pantai Tok Bali mengambil masa 45 minit..
Ini adalah kali pertama Fiza ke sini dan pantai Tok Bali memang cantik dan air lautnya sangat jernih.. tak pernah Fiza jumpa pantai macam nie melainkan kalau ke pulau..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Menyesal sangat sebab tak bawa baju untuk mandi.. ingatkan pantai kat sini tak best.. tapi tekaan kami silap... yang budak-budak nie memang dorang tahu nak mandi pantai memang dah siap-siap bawa baju basahan.. Lepas nie kami akan ke sini lagi setiap kali pulang ke kampung...
p/s : Bagi Fiza kalau tempat nie perlu dimajukan lagi dengan fasiliti seperti tandas awam / tempat persalinan yang lebih banyak, pasti ramai yang akan datang.

You Might Also Like

7 kitty baik hati komen

  1. Subhanallah... so beautiful...

    ReplyDelete
  2. Cantiknya pantai ni kak Fiza :)

    ReplyDelete
  3. Haahla..mmg cntik la kk fiza ^-^
    ♥ ♥ ♥
    Rgi x dpt mndi ye..hihii

    ReplyDelete
  4. rindunya nak ke pantai.. huhu..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah