Mana nak cari kod unik Drypers untuk Drypers Points?

11:39

Assalamualaikum.. lama tak update.. BW apa tah lagi.. nama pun part time blogger kan.. ada masa baru boleh update.

Hari ini punch card merah lagi  gara-gara baby Thaqif tak nak tidur malam. Bayangkan dari jam dr  8.30 malam sampai 5.30 pagi, terpaksa bergilir tidur dengan dedi Thaqif. Alhamdulillah, sampai juga ke pejabat walaupun lambat 15 minit.

Habis cerita pasal Baby Thaqif, cerita pasal lampin pakai buang. Fiza antara ibu yang menggunakan lampin jenama Drypers. Fiza pilih drypers dan menyertai Drypers Club.. masa pregnant join dan boleh dapatkan sampel pampers drypers new born secara percuma.

Sampel drypers new born
sekarang Baby Thaqif dah pakai saiz S

Keistimewaan  join kelab drypers yang mana  3 bulan sekali kita boleh dapatkan sampel lampin dan yang paling istimewa boleh redeem hadiah darpada  kod unik yang terdapat dalam pek lampin yang kita beli tu.

Mana nak cari yer kod unik nie?

Yang nie memang Fiza pening mencari masa dapat tahu dalam pek drypers ada kod unik. Isi kod bar salah, keluar tulisan merah bagitahu kod expired. Habis digodek bungkusan rupe-rupenya ada dalam bungkusan lampin.
sumber google search

masukkan ko unik kat ruangan redeem codes 

antara barang2 yang boleh kita tebus  

Fiza still kumpul point lagi.. kalau boleh nak dapat hadiah yang best-best sikit untuk baby Thaqif. Harap panduan ringkas nie dapat membantu mommies yg tak tahu nak cari kod unik.

Tidak ramai yang tahu keistimewaan ini dan terutamanya ibu-ibu baru. Nak join club drypers? boleh ke link ini yer.. http://www.drypers.com.my/

Wassalam.

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. Wah nak join juga la mcm ni..nmpk best ja.kot da rezki baby lya kan

    ReplyDelete
  2. Wuuuuu~ Beli drypers pun boleh kumpul point sekarang :)

    ReplyDelete
  3. Hai akak. Lama tak singgah sini :D

    ReplyDelete
  4. dah join..awal2 dulu selalu dapat sample..tapi sejak setahun ni senyap je pulak..tak de dapat apa pun..

    ReplyDelete

Bacaan tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah