Homestay di Cameron Highland

11:43

Assalamualaikum.. minggu lepas Fiza bersama famili mertua ke Cameron Highland sempena cuti sekolah.. walaupun baby Thaqif kecik lagi, kami bawa sepupu2 Baby Thaqif g jenguk2 kebun strawberry.. Dapat la mengubati rindu tok ma dan tok abah pada Baby Thaqif.. 
Bila dah ramai2 sure kene cari homestay dan hasil carian kat blog2, Fiza try la call Aiza Homestay yang terletak di Kg. Taman Setia, Tanah Rata Cameron.
Rumah ala kampung, harga berpatutan dan selesa.. 4 bilik yang sangat selesa.. 4 bilik, 3 bilik air dan yang penting ada dapur.. ramai2 kene la masak.. jimat sikit.. boleh la makan strawberry banyak2 nanti..
Homestay dan bilik percutian
Ruang tamu, tv beserta astro 
Master bedroom 
Bilik 2 
Bilik 3
Dapur
Bilik air
Selain tu, aiza homestay nie ada juga menyewa bilik-bilik untuk yang datang satu famili.. kalau tak nak duduk hotel, boleh la pilih bilik jer.. 
No. utk dihubungi:
Aishah/Zahudi (0197570991 / 0197560991)
Harap info nie dapat membantu bagi mereka yang nak bawa keluarga besar pergi bercuti.. Wassalam.

You Might Also Like

6 kitty baik hati komen

  1. wahhh nampak selesa sangat ni...macam best jer feeling feeling kat homestay tu...ihikss...

    ReplyDelete
  2. bestnya. tak pernah pegi lagi cameron. huhu. selamat bercuti ye :)

    ReplyDelete
  3. Waahh.. mmg best.. brp ni satu mlm..?

    ReplyDelete
  4. Okay juga homestay ni ^_^

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah