Percutian keluarga ke Cameron Highland ~ Ice Cream Strawberry Waffle

17:12

Assalamualaikum.. minggu lepas 30 dan 31 Mei 2015, Fiza bersama famili Mr. Hubby jalan2 makan angin sejuk kat Cameron Highland.. walaupun dah banyak kali pergi, tapi rasanya tak salah sebab kali nie nak bawa Baby Thaqif pulak jalan2..
Kalau jejak kaki kat cameron nie, mende wajib yang Fiza nak makan kat Big Red Strawberry Farm ialah Ice Cream Strawberry Waffle.. 
Masa pregnant Baby Thaqif dulu pun Fiza ngidam nak makan jugak, entry boleh baca sini. kalau pegi tak makan rasanya memang tak lengkap percutian Fiza.
Dalam pic nie ada adik ipar, sepupu, mak mertua, anak sedara
Dalam pic nie ada bapa mertua, adik ipar, anak sedare, mak mertua
  Ice Cream Strawberry Waffle
 Strawberry Juice dan Strawberry cream
hehe.. muke seronok sangat dpt makan. 
anak sedare Qistina
Pengalaman yang memang tak dapat dilupakan sebab rasa meriah sangat bercuti dengan keluarga... dapat tengok gelagat anak sedara sekali sekala.. dan paling best percutian kali nie bersama Baby Thaqif tersayang.. mama sayang Baby Thaqif.. >_<

You Might Also Like

9 kitty baik hati komen

  1. best tgk tu kak fiza... hihihihi... spend time dgn keluarga mmg best kan.. rasa masa berkualiti kita tu.. xsabar nak blk rumah... T_T

    ReplyDelete
  2. Fiza makin berseri-seri lepas bergelar ibu.. ;) ke berseri-seri sebab dapat makan aiskrim strawberry

    ReplyDelete
  3. memang seronok kalau ciuti beramai2..meriah je rasa..

    ReplyDelete
  4. Oh my, kenapa tak penah makan dekat sini pun. Sedap sangat. Nampak delicious. Semua strawverry :)

    ReplyDelete
  5. Good for Prince Thaqif and mom/dad.👍

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah