Pelakon Descendants of the Sun

13:07

Assalamualaikum.. post nie tuk peminat kdrama yang layan Descendants of the Sun.. walaupun cerita nie dah habis dan banyak kali ulang di channel KBS, ia masih menjadi trending dan panas macam goreng pisang. Mungkin sebab jalan cerita dia, percintaan antara anggota tentera dan doktor yang hensom dan cantik. Pelakon pulak boleh dikatakan star. Kdraman nie dibintangi oleh Song Joong-ki, Song Hye-kyo, Jin GooKim dan Ji-won. 
Watak utama
Song Joong-ki, Song Hye-kyo, Jin GooKim dan Ji-won
Boleh kata tak berkelip mata tengok lakonan dorang nie. Dalam kesibukan dan keseriusan mereka dalam menjalankan tugas, mereka sempat bercinta dan banyak dugaan yang mereka hadapi.
Untuk ubat rindu korang, meh Fiza belanja gambar-gambar dorang. 
 
Gambar sedutan daripada drama Descendants of the Sun.
 
 
 
   
 
Hensom kan abg-abg askar nie.. hehe.. ingatkan nak buat sinopsis untuk cerita nie tapi rasanya malas lagi.. tunggu la bila-bila rajin. Online streaming pun banyak kat website. Selamat menonton.
Kredit gambar : KBS World, Google Image

You Might Also Like

1 kitty baik hati komen

  1. Haha haritu masa pi Korea takdak pon abam yang segak segak camni.. Kalau pompuan memang lawa lawa.. Ka MD yang bias? Hahaha

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah