Monday, 4 July 2016

Hadiah Penebusan Astro Circle

Assalamualaikum.. Hari nie dah 29 Ramadhan maka lagi satu hari je lagi kita akan menyambut Hari Raya Puasa. Macam mana dengan persiapan raya korang. 
Fiza tahun nie pulang ke rumah mak abah di Bentong. Sedih pulak tak balik ke Kelantan tapi takpe la, raya haji nanti memang wajib balik Kelantan.
Korang pernah dengar pasal point yang pihak astro berikan bila kita bayar bil astro setiap bulan?
Fiza nak kongsikan hadiah yang Fiza dapat sejak menggunakan astro.
Barang yang berjaya ditebus. Semua nie Fiza kumpul.
Banyak kali redeem.
T-shirt  
Set cutlery 
3 IN 1 bekas kedap udara
Peluang untuk menebus mata ganjaran nie kene cepat, kalau lambat barang out of stock.
Bagi yang baru teringat, cepat ke Astro Circle, semak point korang. Mana tahu dapat redeem barang kesukaan korang.
Wassalam.

Bacaan Tambahan