Red Bow Cafe Sanrio Hello Kitty Town

13:42

Assalamualaikum. Minggu lepas kami ke Johor Bahru menghadiri kenduri kahwin dan dikesempatan itu juga kami sempat menghabiskan cuti hari minggu berkunjung je Red Bow Cafe yang terletak di Puteri Harbour, Johor Bahru.
Memang nak sangat pergi ke Hello Kitty Town nie. Bila jejakkan kaki di sini, memang terpukau dengan dekorasi yang sangat comel. Penuh semuanya bertemakan Hello Kitty.
Red Bow Cafe 
Kaunter pesanan makanan 
Bergambar la sikit kan..
Antara dekorasi meja makan 
Menu bertemakan Hello Kitty 
Dekorasi luar cafe
Bagi peminat Hello Kitty, Red Bow Cafe mesti korang lawati. Kalau ada anak perempuan mesti dorang lagi suka. Terasa comel sangat walaupun Fiza nie tak la muda lagi.. hehe.. Wassalam.

You Might Also Like

4 kitty baik hati komen

  1. wow bagus ni untuk mereka yang minat helo kitty...

    ReplyDelete
  2. teringin nak pegi...
    insya'Allah one day...

    ReplyDelete
  3. cantikkk harga makanannya ok x?

    ReplyDelete
  4. Anak buah saya suka sangat Hello Kitty ni.

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah