Sarapan pagi di Kafe Hipster HM Ali Teh Tarik Cafe

11:23

Assalamualaikum. Baru sahaja beroperasi di kawasan deretan kedai berhampiran Taman M Residence, Jalan Bandar Tasik Puteri dan terletak berdekatan dengan tempat tinggal kami. Bila masuk cafe korang pasti akan terpegun dengan dekorasi cafe yang sangat cantik dan kemas bertemakan cafe hipster serta moden.
HM Ali Teh Tarik Cafe, M Residence
Dekorasi yang selesa dan teratur
Perabot Berasaskan kayu pallet 
Thaqif pun tidak mahu duduk di baby chair, sebab ada sofa berbantal miow 
Menu nasi lemak pilihan Fiza  
Kalau tak cukup sudip dan senduk di rumah boleh ambil kat sini yer.. acah jer.. hehe
Kemain rancak Thaqif bersembang, faham ke Dedi.
Sempat breakfast dengan Thaqif dan dedi pagi ini.
Cafe dibuka seawal 7 pagi dan tutup jam 12 tengah malam. Selain breakfast, cafe ini turut menyediakan masakan panas dan juga masakan barat. Oleh sebab ia berdekatan dengan rumah kami, pasti kami akan singgah lagi. 
Wassalam.

You Might Also Like

4 kitty baik hati komen

  1. Sekarang byk pulak kedai2 ala hipster gunakan perabot dari kayu pallet ..kreatifnya diorang

    ReplyDelete
  2. Wah..kalau macam ni boleh sarapan kat luar hari2 la..kan??

    ReplyDelete
  3. keadaan skeliling mcm rasa dekat ruma pula, nmpk santai kan =)

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan


Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah